Mobil Ödeme Bozdurma Nasıl Yapılır?

Mobil Ödeme Bozdurma Nasıl Yapılır sorusunu soran bir çok müşterimize mobil ödeme bozdurma işlemleri hakkında tek tek tüm operatörler hakkında bilgilerimizi sunmak ve güvenilir mobil ödeme nasıl yapıldığını detaylı şekilde sizlere açıklıyoruz.

 

Türk Telekom Mobil Ödeme Bozdurma

 

Türk Telekom Mobil Ödeme Bozdurma işlemleri için en sık kullanılan yöntem mesaj ve kart yöntemidir.

Mobil Ödeme Bozdurma yapmak isteyen müşterilerimiz müşteri temsilcisine bağlanarak limitini ödeme almak istediği kanalı iletir. Ödemeler müşterimizin istediği tüm kanallara 7/24 saat yapılabilmektedir. 

Ardından temsilcilerimiz müşterimize mesaj göndererek EVET yazarak cevaplamasını ister ve işlemler çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşir. Türk Telekom Mobil Ödeme Bozdurma kriterleri şu şekildedir ;

1- Hattınızın 90 gün veya daha uzun bir süredir faturalı olması

2- Ödenmemiş fatura borcu bulunmaması

3- Hat sahibi ile bozum yapan kişinin aynı olması gerekmektedir.

 

Turkcell Mobil Ödeme Bozdurma

Turkcell Mobil Ödeme Bozdurma yöntemi için 2 farklı yöntem bulunmaktadır. Paycell hazır limit bozdurma ve Turkcell Mobil Ödeme Bozdurma işlemleri mevcuttur. Paycell bozumu yapmak isteyen müşterilerimiz hazır limitleri ile temsilcimizin vermiş olduğu ürünleri satın alarak temsilcimize gönderir ve temsilcimiz ürünleri kontrol ettikten sonra müşterinin istediği banka hesabına fast yöntemi ile anında ödeme yaparak işlemleri gerçekleştirir. Bir diğer yöntem ise paycell kullanmayan turkcell faturalı hat sahipleri için kullanılan mesaj göndererek bozdurma işlemidir. Bu işlemde müşterimizin limiti dahilinde Mobil Ödeme Bozdurma yaparak almak istediği nakit ödeme sorulur ve kendisine ona karşılık gelen mesaj gönderilir ve EVET yazarak cevaplanması istenir işlem onaylandığı takdirde banka hesabına anında ödeme yapılır.

 

Vodafone Mobil Ödeme Bozdurma

 

Vodafone Mobil Ödeme Bozdurma işlemleri operatörler arasında en hızlı yapılan işlemdir. Temsilcimize bağlanarak günlük limitini söyleyen müşterimize limiti dahilinde mesaj gönderilir ve hızlıca bozum işlemleri tamamlanır. Vodafone Mobil Ödeme Bozdurma işlemleri tek bir yöntem ile bozdurulur ve işlemler oldukça basittir. Sizlerde anında nakit ihtiyaçlarınızı gidermek için 7/24 mesai yapan temsilcilerimize bağlanarak işlemlerinizi anında yaptırarak günün her saatinde anında nakit ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Yorumlar